Σχετικά Με Εμάς

Η εταιρία μας προχώρησε μετά απο αρκετό καιρό στην κατασκευή ενός e-shop έπειτα απο τις απαιτήσεις των πελατών μας, αποδεικνύοντας την εργατικότητα,το ήθος αλλά και την εξυπηρέτηση μας.


Με εμπειρία σχεδόν 10 χρόνων στον κόσμο του ατμίσματος είμαστε εδώ για εσάς για να περάσουμε μαζί χέρι χέρι σε μια νέα διάσταση του ατμίσματος.


Σχεδιάζουμε να πετύχουμε κάτι πολύ δύσκολο,να φέρουμε τους καπνίστες πιο κοντα στο Ηλεκτρονικό τσιγάρο, με σκοπό μας να απομακρυνθούν απο τις εκατομμύρια καρκινογόνες ουσίες του τσιγάρου κυρίως αλλά και το χαμηλώτερο κόστος του Ηλ. τσιγάρου σε σχέση με το κοινο τσιγάρο.


Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρίες κυρίως της Ευρώπης στόχος μας η ποιότητα αλλα και οι ασυναγώνιστες τιμές για εσάς.Ερχόμαστε στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου κάνοντας την εμπειρία του χρήστη πλουσιότερη και πάνω από όλα ασφαλέστερη.


Δεν κυνηγάμε τον ανταγωνισμό της αγοράς αλλά το ζητούμενο μας είναι μια νέα αρχη σε ατμιστές αλλά και ατόμων που το συνεχίζουν πολλά χρόνια κυρίως για χόμπι προσφέρωντας σας πολλές,ποίκιλες αλλά και επώνυμες εταιριές Ηλεκτρονικών τσιγάρων, υγρών και διαφόρων αξεσουάρ ηλεκτρονικού τσιγάρου.


Με πλήρη σεβασμό και επαγγελματισμό ευχόμαστε σε κάθε ατμιστή καλά ατμίσματα αλλά και μακροχρόνιες και άψογες συνεργασίες.!


Η πώληση αλλα και η χρήση του Ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν συνίσταται σε έγκυες αλλά και θυλάζουσες γυναίκες, άτομα ηλικίας κάτω τον 18 ετών,άτομα με χρόνιες καρδιακές παθήσεις,άτομα με διαβήτη αλλα και άτομα που έχουν άσθμα.